Kontakta oss

EuroCloud Sweden
c/o Advokatfirman Wåhlin
Box 11909
SE-40439 GÖTEBORG
info@eurocloud.se

Start > Nyheter > Severalnines
22 mars, 2012

Medlem i fokus: Severalnines

Driftsättning, övervakning och skalning av databaser i molnet. Severalnines gör det enkelt och tillgängligt för alla.  Det går bra för Sverige och molnet! Att Sverige skulle kamma hem två av fyra vinster

Läs mer…

13 december, 2011

Dubbel vinst till Sverige i EuroCloud Award

Två av fyra vinster till Sverige i EuroCloud Europe Award som hölls i Paris igår, den 12:e december. Kampen var hård när närmare 30 tävlande från 9 länder deltog i det första årliga EuroCloud Europe Award.

eBuilder tog hem priset för bästa fallstudie inom privat sektor.

Severalnines tog hem priset för årets bästa startup inom molnindustrin.

Läs mer…

24 maj, 2011

Vinnare av EuroCloud Sweden Award

Stockholm 2011-05-24. EuroCloud Sweden Award hölls idag i centrala Stockholm och fyra värdiga vinnare har korats. Det har varit ett oerhört starkt startfält och som tidigare påpekats så spår vi att bidragen från Sverige kan stå sig riktigt bra i en europeisk tävling. Sverige har haft nästan lika många inkomna bidrag som Tyskland som har en avsevärt mycket större marknad. Detta visar tydligt att Sverige har innovationskraft och ett enormt engagemang trots att vi är ett relativt litet land. Alla vinnarna från de lokala EuroCloud Award kommer att tillkännages samlat på EuroCloud Congress i Luxembourg 27-28 juni.

Vinnarna i respektive kategori är:

Läs mer…

18 maj, 2011

Nominerade till EuroCloud Sweden Award

De nominerade för EuroCloud Sweden Award har nu fastställts. Vår externa jury har valt ut de tre bidrag i varje kategori som man anser är de mest lovande bidragen för utmärkelsen. Vinnarna kommer att tillkännages den 24:e maj vid ett event i centrala Stockholm. För mer information och anmälan till detta event se EuroCloud Sweden Award »

”Vi har haft en otroligt intressant och spännande skara av deltagande bidrag vilket överträffat våra förväntningar. Det är utan tvivel så att Sverige har riktigt goda möjligheter att positionera sig i främsta ledet vad gäller molntjänster och tillämpningar baserade på molntjänster i Europa”, säger Michael Abrahamsson, Ordförande EuroCloud Sweden.

De nominerade i respektive kategori är;

Läs mer…